Wie ben ik?

Woudina Horjus

Mijn naam is Woudina Horjus. Ik ben werkzaam als coach en running- therapeut. De opleiding tot coach heb ik gevolgd bij de HBO-opleiding BGL en partners, een door NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches) geaccrediteerde opleiding. Onlangs heb ik de korte intensieve opleiding tot runnning-therapeut gevolgd. Deze werd gegeven door de fysiotherapeut Simon van Woerkom en psychiater Bram Bakker.
Stacks Image 79
Woudina Horjus.
Ik ben geboren in 1968, afgestudeerd in 1997 aan de RUG, getrouwd en moeder van 2 pubers. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest bij diverse gemeentes als reïntegratiespecialist. Hierbij heb ik mensen van diverse leeftijden geholpen stappen te nemen richting de arbeidsmarkt. Daarna heb ik als docent gewerkt in het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) en heb ik veel ervaring opgedaan met leerlingen die onder het autistisch spectrum vallen. Na het docentschap heb ik de functie stagecoördinator-coach opgepakt, ook in het VSO. Een afwisselende baan, maar na diverse jaren wilde ik mijn talenten breder inzetten en heb ik de Post HBO opleiding Coach gevolgd. Een goede stap, want het heeft mij verrijkt en geprikkeld waardoor ik mijn coachingpraktijk BLOEI heb opgezet met als doel mensen weer in hun kracht te zetten.
Mensen weer in hun kracht zetten met BLOEI, dat is mijn missie.
Woudina Horjus

Manier van werken

Mijn manier van werken zou ik als volgt willen omschrijven. Ik ben emphatisch, betrokken, intuïtief en persoonlijk.

Waarom running-therapie?

Waarom running-therapie naast mijn coachpraktijk? Tijdens mijn studie heb ik veel gesport. Lekker bewegen om uit je hoofd te komen en het gaf mij altijd veel energie om weer door te gaan. Gek genoeg werd dit minder door werk, huishouden/ gezin. Ik heb het gelukkig weer herontdekt toen ik zelf mentaal en fysiek in een dal zat. Ik kreeg toen de tip om naar buiten te gaan en juist te gaan te bewegen. Ik kwam weer tot het besef dat (hard) lopen mij energie gaf en mijn hoofd tot rust kwam waardoor ik ook meer in balans kwam. Dit gevoel heeft uiteindelijk geleid tot het volgen van de cursus runningtherapie omdat ik het als een effectief ondersteunend middel zie voor veel psychische en burn-out klachten. Tot op heden geniet ik nog steeds van de ontspanning, inzichten en energie die runningtherapie mij geeft.
Stacks Image 110
Stacks Image 114
Stacks Image 118
Stacks Image 122

Ontwerp: AF Design

© 2019 Bloei Coachingpraktijk Stuur een mailtje